Uhićeni ‘buljooki’ pedofil, 24-godišnjak koji je zaskočio i pipao djevojčicu u liftu u zagrebačkom naselju Siget, prema neslužbenim informacijama koje su se počele pojavljivati na društvenim mrežama, je o Matija Šilobod, član Foruma mladih SDP-a iz Siska. Policija nije demantirala da se radi o mladom Šilobodu.

Policija je uspjela dovršiti kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjem muškarcem koji je osumnjičen da je 22. siječnja u liftu stambene zgrade u Novom Zagrebu počinio kazneno djelo spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina. U subotu je muškarac predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće podnijeto je nadležnom Državnom odvjetništvu.

Prema pisanju medija, nepoznati napasnik oko 22. siječnja šetao je na parkiralištu naselja u području nebodera nedaleko od Avenije Dubrovnik. Krenuo je u zgradu, a potom i u lift, za desetogodišnjom djevojčicom s ruksakom na leđima koja se vraćala iz škole. Bludnik, navodno u ranim 30-ima, nasrnuo je na maloljetnu djevojčicu te je postajao sve napadniji što se lift više penjao.

Matija Šilobod

Matija Šilobod

Prema pisanju Jutarnjeg, počeo ju je grliti, ljubiti, dirati po cijelom tijelu, a cijelo vrijeme je dahtao. Djevojčica se bezuspješno opirala, vikala, i zapomagala u pomoć.

Stanari Sigeta sumnjaju da bi se moglo raditi o mladiću koji se često kreće po kvartu, a opisuju ga kao rastrojenog mladog čovjeka, koji ima buljave oči, podočnjake do poda i djeluje kao “klošar”. Dodaju kako mladić nosi crni ruksak s narančastim prugama.

Prema opisu koji navodi Jutarnji list, ali koji policija ne može potvrditi niti demantirati, napasnik je viši od 180 centimetara, ima pravilne crte lica, zulufe i izrazito napućene usne, a za nasrtaja 22. siječnja nosio je tamnosivu jaknu, crno-sivu kapu na glavi i svjetlije iznošene traperice.

Policija zahvaljuje svim medijima koji su prenijeli tu vijest i objavili fotografije osumnjičenog počinitelja, kao i svim građanima čije su informacije dovele do razrješenja kaznenog djela.

I naši čitatelji su na fotografiji prepoznali da se radi o mladom SDP-ovcu Matiji Šilobodu.

Na jednoj od fotografija sa Facebook profila pojavljuje se u društvu sadašnje gradonačelnice Siska Kristine Ikić Baniček, te bivše sisačke županice Marine Lovrić Merzel.

Uhvaćeni pedofil

Komentari

komentara