Tvrdnja da je Hitler britanski igrač je zasnovana na svjedočenju tajnovite mreže umirovljenih obavještajnih agenata. Iako nema dokumentirane dokaze, Hallett postavlja prilično logične pretpostavke.

Adolf Hitler je bio u Engleskoj od 1912. do 1913. godine, što je navela njegova snaha u svojoj knjizi: “Memoari Bridget Hitler” iz 1979. godine. Povjesničari i biografi su potpuno ignorirali ovu činjenicu.

Hallett je naveo da je Hitler od veljače do studenog 1912. godine obučavan u Britanskoj vojnoj školi za psihološke operacije u Tavistocku u Devonu iu Irskoj. “Ratnim strojevima je potreban rat, a to znači da su im potrebni dobro obučeni dupli agenti koji će biti njihove marionete”, napisao je Hallett.

Hitlerova snaha je navela da je on izgledao potpuno drugačije kada je posjetio nju i njenu obitelj poslije toga. “Djelovao mi je bolesno. Stalno je čitao, ali ne knjige već nekakve pamflete na njemačkom jeziku. Ne znam što je u njima pisalo niti odakle ih je dobio “, napisala je ona. Hallett tvrdi da su to bila upute za obuku iz Tavistocku.

Kada Hallett kaže da je Hitler bio britanski agent, on misli zapravo da je on radio za Iluminate, masonski kult super bogatih bankara koji kontroliraju isprepletenu kartelsku mrežu, čije je sjedište u Londonu.

Hallettova teorija bi mogla bi objasniti mnoge neočekivane događaje u Drugom svjetskom ratu. Primjerice, zašto je Hitler dozvolio da 335.000 savezničkih vojnika pobjegne u Dunkerqueu?

Nacistički trijumf u veljači 1940. godine je bio kao završetak prve runde. Iluminati nisu namjeravali završiti igru tako brzo, niti pustiti naciste da pobjede.

Na ljeto 1940. godine, kada su nacisti kontrolirali Europu i kada je Velika Britanija bila u gabuli, šef nacističke obavještajne službe Abwehr, admiral Wilhelm Canaris, rekao je rumunjskom ministru vanjskih poslova, Mikaelu Sturdzau, da ostane neutralan pošto Engleska “treba dobiti rat”. On je isto poručio i španjolskom diktatoru Franku.

Hallettaov teorija također može objasniti zašto se Hitler, arhineprijatelj židovskih banaka, pravio kao da nije znao da Rothschildi kontroliraju Englesku i Ameriku, iako su to svi znali. Logičnije bi bilo da u tom slučaju Engleska bude napadnuta prije Rusije.

Hallettova hipoteza objašnjava:

1) Kako se Hitler mogao proširiti na Rajnsku oblast bez straha od posljedica.

2) Zašto je nacistički ratni stroj financirala Banka Engleske.

3) Zašto Hitler nije zatvorio Mediteran kod Gibraltara i zašto je španjolski diktator Franco ostao neutralan, iako je imao veći dug prema fašistima pošto su mu ipak pomogli dobiti građanski rat.

4) Zašto stožer I.G. Farben-a u Frankfurtu nikada nije bombardiran. A postao je stožer CIA-e.

5) Zašto je Banka Engleske nagradila Hitlera za osvajanje Praga tako što mu je dala češke zlatne rezerve koje su se nalazile u Londonu.

 

Napomena: DAS SCHWARZE REICH (Crni Rajh – autor E. Carmin) =  U iluminatska loži “Thule” (Tula) se oblikovala ideologija nacizma kao i vodeći ljudi koji su utjecali  na Hitlera.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ulomak iz knjiga Grega Halletta

Komentari

komentara