Država bi trebala biti kao velika i jaka obitelj koja u svakom trenutku drži do prezimena, časti i ugleda, poštenja i ravnopravnosti (ne ravnopravnosti gde glavnu rijeć vodi oćuh, maćeha ili njihova djeca koja samo žele preuzeti svu imovinu, grunt, .. a mi da nestanemo ). U takvoj obitelji naš/vaš otac i majka kao dobri patrioti, patrijarhi, dušebrižnici učine sve, pokrene sve i svašta kad im je njihova obitelj/držva ugrožena!

Kad se bilo tko iz naše obitelji otme, ubije, krivo (lažno) optuži, omalovažava, vrijeđa, tjera, tuće, .. ili nešto takvo, naši roditelji trebaju pokrenuti svu aparaturu kako bi se takve radnje prekinule.

Ti `roditelji` su u biti naši Predsjednik/ca, Premijer/ka, cijela Vlada i sva ministarstva i uprvo oni trebaju pokrenuti sve aparature koje jedna država ima na raspolaganju. A ima ih ćak i previše, samo se teba pokrenuti. Ne samo `deklarativno` nego u državi, Europi i svijetu (UN) kao i protestne note BiH i Srbiji.

 

Te aparature su se pokretale još za vrijeme Domovinskog rata, ali od strane pete kolone kad se tebalo spasiti Arkana & JNA-bandu iz Hrvatskog zatvora.

Pokretala se ta aparatura i kad je trebalo davati mnoge državne tajne Haaškom sudu.maceha-2

Pokretala se i kad je trebalo abolirati četničke ratne zločince.

Pokreće se i kad teba davati sva prava srbima ali ne i kad se radi o pravima Hrvata.

Kako prava Hrvata u BiH i Srbiji, tako i prava Hrvata u Hrvatskoj.

Pokreće se taj aparat i kad se treba uvjeriti susjede da mi nemamo ni svoj jezik, svoju povijest i svoju kulturu.

Pokreće se taj aparatura i kad se treba uništiti i nešto od Hrvatske imovine.

Pokreće se taj aparat i na samu izjavu nekog srbijanca da je `ugroženi` ali se ne pokreće taj isti aparat kad se Hrvati hapse, otimaju, rastjeruju, ubiju.

 

I svaki put se ti oćuhi i maćehe `iznenade` na takve vijesti, ali se ne pokreće ta aparatura. Jer to bi im moglo `ugroziti` njihov plan otmice svog imanja, grunta, blaga i bogatstva.

 

Obečava se Hrvatima prije izbora sve i svašta, é  da bi drugi dan sve palo u vodu i da oćuh i maćeha vode i dalje svoju `smrtnu` politiku prema `obitelji` koje se žele riješiti, jedino što žele, to je imovina, grunt, blaga i bogatstva.

A mi Hrvati, kao najveći naivci, šutimo i bunimo se jedino u svojoj odaji gde nas nitko ne može čuti!

Umjesto da krenemo protiv oćuha i maćehe. Sa našim advokatom i sa istinitim činjenicama, s time da trebamo njih maknuti iz naše kuće i osiguramo naše postanje i opstanak u našoj obiteljskoj kući, sa našim pravilima,  jezikom, pismom, običajima, kulturom i punom zaštitom svih naših članova obitelji.

 

Komentari

komentara