Vrijeme je da se konačno rušitelje države počne nazivati pravim imenom i na pravi način se prema njima odnositi, kao i da se to primijeni na graditelje hrvatske države. Dok se ne znadne tko je tko, ne će se moći daleko stići.

Sve dok se, dakle, na istinit način ne suočimo s našom prošlošću ne ćemo imati rasterećenu sadašnjost i sretnu budućnost. U to spada ne samo promjena imena Trga Maršala Tita, nego i očišćenost naših medija, našega školstva, naše politike.

Mi smo s ove strane toga itekako svjesni pa između ostaloga gradimo na zaravni Bile, između Širokog Brijega i Mostara, Groblje mira. Tu će svoje počivalište pronaći sve naše žrtve razasute po raznoraznim škrapama, jarcima…, a oni koji ne znaju gdje je ubijen netko njihov i gdje su mu posmrtni ostatci imat će mjesto na koje će moći doći i zapaliti mu svijeću.

Valjda je prošlo vrijeme Stjepana Mesića i sličnih koji su se razbacivali velikim riječima i u isto vrijeme gazili i po državi Hrvatskoj i po Hrvatima u državi BiH provodeći politiku zakulisnih središta moći.

 Sva prava pridržava K.D.

Komentari

komentara