Andrej Plenković je početkom Domovinskog rata pokazao kakav je tip. On je haplotip-dezerter.

O, da , ja kao dragovoljac Domovinskog rata slobodno mogu nekoga tko nije osjetio poziv barem tri mjeseca u pozadini dovozit granate,nazvati dezerterom. „Europejci“ Zoran Milanović i Johnny Štulić nisu niti mogli zamisliti slobodnu Hrvatsku. Možemo li i Plenkovića staviti u istu kategoriju?

U ovom trenutku nevažno. Cilj Andreja Plenkovića je Europsko vijeće u kojem će kao šef države ili vlade sjediti za 24 000 eura mjesečno.

screenshot_1

Pozicija predsjednika vlade za Plenkovića je samo odskočna daska za njegov cilj.

Kao predsjednik hrvatske vlade Plenković će imati priliku voditi državu po „Europskoj“  politici što znači liberalno, multikulturano,tolerantno na ispade manjina ,homoseksualaca i slično.

On će i voditi državu upravo na taj način, da zauzme što bolje pozicije za ostvarenje svojih nakana.

Kako vidimo ovih dana Plenković sastavlja vladu sa svim zastupnicima koje je mogao okupiti. Osuđeni provalnik Beljak mu je dao potporu na 100 dana. Hrvatsku javnost zanima što je Beljak dobio za uzvrat.  Hrvatsku javnost zanima što je dobio Milorad Pupovac.

Do kuda će ići reketarenje HSS-a, srbovskih zastupnika, Furia Radina…?

 

MI HRVATI IMAMO PRAVO ZNATI ŠTO PLENKOVIĆ U PREGOVORIMA DAJE „ŠAKOM I KAPOM“ KAO DA MU JE HRVATSKU ĆAĆA OSTAVIO.

 

Niti jedan resorni ministar neće moći odlučiti o sredstvima i kadrovima jer je Plenković sve već ispregovarao i potpisao .

Ovom HDZ / svehrvatskom vladom ne može biti zadovoljan niti jedan pošten Hrvat i pozivam naciju da „priredi pakao“ ovoj Plenkovićevoj vladi a ako ima poštenih zastupnika da uskrate povjerenje  Plenkoviću jer je on obični trgovac koji prodaje tuđu „robu“.

 

Don Pavao

Komentari

komentara

Leave a Reply