“Ukloniš li iz svoje sredine jaram, ispružen prst i besjedu bezbožnu, dadeš li kruha gladnome, nasitiš li potlačenog, tvoja će svjetlost zasjati u tmini i tama će tvoja kao podne postati, Jahve će te vodit’ bez prestanka, sitit će te u sušnim krajevima. On će krijepit’ kosti tvoje i bit ćeš kao vrt zaljeven, kao studenac kojem voda nikad ne presuši. I ti ćeš gradit’ na starim razvalinama, dići ćeš temelje budućih koljena. Zvat će te popravljačem pukotina i obnoviteljem cesta do naselja.”

 

Vrijeme je, čim pokidamo okove nepravedne i slomimo sve jarmove, popraviti pukotine koje su nam komunističke sluge Nečastivoga posijali po cijeloj zemlji i po svim segmentima! Vrijeme je da razvežemo spone jarmene, mislimo li graditi na starim razvalinama i dizati temelje budućih koljena!

A spone jarmene su zakoni, odluke, rješenja – papiri.

 

“Za ovih 25 godina hrvatske demokracije šatori ne mijenjaju ministre pa ih neće moći ni sada promijeniti. Oni moraju shvatiti da je veća snaga u olovci i komadiću papira… Nek’ osnuju stranku, pokušali su to već 500 puta, neće preći prag ni koliki je salinitet mora u Jadranu”, uvjeren je Matić.

 

“Ja ne mogu zapovijedati policijom. Odluku da se šator u Savskoj ukloni je procjena policije, a ne moja.”, rekao je Milanović.

 

“Vjerujem da nasilja i prolijevanja krvi neće biti ali ako do toga dođe, vrlo je jasno tko je za to odgovoran – onaj tko poštuje i provodi hrvatske zakone, ili onaj tko ih svjesno krši i tko tijekom dana najavljuje da će ih kršiti”, kazao je Grbin misleći na branitelje.

Stazić reče:”Našli su skupinu militanata koji će se boriti umjesto njih, da bi mogli dalje krasti.”

 

Takve i druge besjede bezbožne u kojima se prema braniteljima pruža prst upravo su okovi nepravedni i spone jarmene kojima se podjarmljuje Hrvate!

Kidajmo ih rječju istinitom kao što se kidaju milicijske barikade!

 

Hrvatski političari su prekršili nacionalne i međunarodne zakone, konvencije i deklaracije ako misleći da smo im opasni po vlast! To je opasno po demokraciju, taj njihov primitivan pogled na poimanje demokracije. Oni su spremni sve napraviti ako misle da im  ugrožavaš privilegije!

To im moramo oduzeti, tu bahatost jer inače nam nema napretka.

Od kada je svijeta i vijeka, još od prvog kršćanskog kralja Konstantina, crkve su mjesta gdje svaki bjegunac ima pravo potražiti sklonište i nijedna ga vojska bila ona kraljeva ili policija ne smije iz svetišta čupati!

U Zagtebu je jučer to načelo netko prekršio!

Tko će odgovarati?

 

Zato viči iz sveg grla, ne suspeži se! Glas svoj poput roga podigni. Oslobodi potlačene i lomi sve jarmove!

 

Komentari

komentara