“HRVATSKI” MEDIJI ZAUDARAJU OD KRIMINALA

Od 200 milijuna Todorićevog duga za koncesiju Smokvice još uvijek je zanimljiviji suzavac, a tko u državnim firmama prima 86 tisuća kuna bruto, izgleda da nikog ne zanima. NJUŠIMO PROSVJED "NAPREDNE INTELIGENCIJE"

Ministar državne imovine Goran Marić provodi lustraciju. Medijske lije, shvatile su da rasvjetljava lopovluk kroz analizu svih ugovora članova uprava trgovačkih društava u vlasništvu RH, pa mu na prvu presicu skoro nitko nije došao.

Od 200 milijuna Todorićevog duga za koncesiju Smokvice još uvijek je zanimljiviji suzavac, a tko u državnim firmama prima 86 tisuća kuna bruto, izgleda da nikog ne zanima. Kako riba smrdi od glave, od glave se i čisti pa će na sljedećoj presici biti prezentirana i domišljatost u osmišljavanju različitih nagrada za članove uprave državnih poduzeća.

Poštovani ministre, očekujemo slijedeći prosvjed ispred vašeg ureda. 
Dirnuli ste u srce mafije.

Sauchine dnevnice jesu kriminal, ali će u usporedbi s nekim beneficijama i različitim ugovornim klauzulama, izgledati kao kikiriki. Vrlo je važno uz ovo rasvjetljavanje “svetih krava” rasvijetliti i političko naslijeđe preuzeto iz jugoslavije, jer tek kad saznamo sve uzroke bolesti sustava, moći će se postaviti dijagnoza i započeti liječenje.

Ivica Jularić / Krugoval Domovina

Komentari

komentara