Plenković je već promijenio Hrvatsku“. Za to vrijeme bivša Nacionalova metla Robert Bajruši “čisti“ teren i sklanja leševe. On je senzibilan kad kaže: “Desničarska histerija zbog Hasanbegovića“ te nastavlja:

“Duboka mržnja koja se širi društvenim mrežama prema Andreju Plenkoviću, nakon što je politički eutanazirao bivšeg ministra kulture Zlatka Hasanbegovića, poprima obrise masovne desničarske histerije“. http://narod.hr/hrvatska/tko-je-jelena-lovric-novinarka-od-koje-predsjednica-rh-trazi-ispriku

Robi valjda žali što je eutanazija samo politička. Onako osjećajan, ne voli on mržnju. Sjetimo se “duboke ljubavi“ redakcije Nacionala prema Ivici Kosteliću, Franji Tuđmanu, ljubavi koju širi Ante Tomić nazivajući Hasanbegovića ”balijom” itd. Po njemu su Bujanec, biskup Košić i general Glasnović mrzitelji svega što je progresivno, lijevo i što podsjeća na dane ponosa i slave. I tu istu cirkusantsku štafetu prodaju nam uporno likovi kao što su Ante Tomić, Jelena Lovrić, Branimir Pofuk, Robert Bajruši, Vedrana Rudan, Oliver Frljić, Hrvoje Hribar, Tvrtko Jakovina, Dragan Markovina i Hrvoje Klasić. Ista je to euforična proslava kao kad je na vlast došao Ivo Sanader. Mlad, visok, lijep, govori jezike, lider koji će Hrvatsku izvesti iz zone ideoloških sukoba. Svi su savršeno znali da je “mlad i lijepi“ lider Sanader zavladao strankom sa dvije svima znane izborne krađe. Ali to je nevažno. Glavno da je njihov i naš čovjek.
Zvonimir Hodak

Komentari

komentara