Nikako se ne mogu pomiriti s bolnom činjenicom da je Trump pomeo američku izbornu scenu s njihovom heroinom Hillary. Tako čitam kako je neutješnim studentima koji cmizdre, cvile i šmrču 25% više nego inače osigurana psihološka pomoć kako se ne bi više bojali zločestog Donalda.

U Hrvatskoj još nismo tako medicinski sofisticirani. Možda ipak ne bi bilo loše razmisliti da se nekim novinarima kao što je Ante Tomić, Jelena Lovrić, Marina Šerić, Silvana Perica, Jurica Pavičić, čitavoj redakciji Novog lista i 2/3 redakcije Slobodne osigura neka druga medicinska pomoć. Hrvatski tzv. main stream mediji više ne znaju što je privid, a što istina.

“Druže Maršale zadatak je izvršen“. Usprkos svemu Maršal jaše i dalje po Zagrebu. Skromno obrazovanog špenglera koji je negdje između sedam neprijateljskih ofenziva naučio elitni aristokratski šport mačevanje, njemački i engleski, a kad bi bio stimuliran prisustvom, recimo Sofije Loren , sjeo bi čak i za klavir te odsvirao Requiem u d-molu Wolfganga Amadeusa Mozarta.

Komentari

komentara