Osvanula je, naime, fotografija na kojoj se političarka Opačić ovjekoviječila, po svemu sudeći na jednom od “Serb festivala” koji se održavaju diljem svijeta. Gdje je i kada točno fotografija nastala, teško je reći. Jedino pouzdano jest da je fotografija autentična i da nikako nije riječ o photoshopu

Milanka Opačić (SDP) jedna je od političarki koje su česta meta medija i to zbog nje same, odnosno njezinih postupaka i istupa.

Jedan od onih koji se pamti je svakako slučaj u kojem je djelatnica Ministarstva socijalne politike od strane Milanke Opačić bila uposlena šetanjem Milankinog psa!

No, ovaj posljednji mogao bi biti bez konkurencije…

Osvanula je, naime, fotografija na kojoj se političarka Opačić ovjekovječila, po svemu sudeći, na jednom od “Serb festivala” koji se održavaju diljem svijeta.

Gdje je i kada točno fotografija nastala, teško je reći. Jedino pouzdano jest da je fotografija autentična i da nikako nije riječ o “photoshopu”.

Izvor: Portal dnevnih novosti

Baš bi željeli čuti kako bi se SDP postavio prema jednom `državnom službeniku´ kad bi se pojavila takva slika ali s Hrvatskim obilježjima?

Tu ima dovoljno slika i od drugih četnika a koji nam sole pamet o moralu pa nam ne dopuštaju da mi izaberemo naše ministre jer su se slikali s tobože Ustaškim obilježjima a ono čista legalni Hrvatski znak.

Ovi četnici se ponašaju u našoj Hrvatskoj kao da oni nisu izgubili rat, a već nam spremaju nasljedni!

KRUGOVAL DOMOVINA                                                                      

Komentari

komentara