Prema statutu HDZ-a , imaju se provesti unutarstranački izbori šest mjeseci nakon parlamentarnih izbora!

Gospodine Hasanbegoviću , mislim da ti je ponestalo hrabrosti kandidirati se na prošlim izborima za predsjednika HDZ-a. Nije se čuditi pokraj tolike medijske kampanje ljevičarskofašističkih i političkokriminalnih skupina u Hrvatskoj. Istini za volju , niti biračko tijelo HDZ-a nije baš obrazovano pa ne čudi uspijeh Andreja Plenkovića.

Najnovija događanja oko formiranja Plenkovićeve vlade otovorila su oči i najzadrtijim biračima HDZ-a. Plenković je svima sve dao, samo ništa Hrvatima, bezobzirno je stao u obranu kriminala u HAVC-u. Tomu se nije za čuditi kada znamo koje su ga strukture lansirale u “Europu”.

Osnovni cilj Plenkovića je Europska Komisija, možda čak pretendira da postane predsjedavajući? Prema vladi koju je sastavio jasno je da će Plenković “gazit po leševima” da zadovolji svoje ambicije i određene krugove koji smatraju Hrvatsku svojim d.o.o.

Gospodine Hasanbegović, pozivam te da se pobrineš da se poštuje statut HDZ-a i da se raspišu unutarstranački izbori u HDZ-u , šest mjeseci nakon parlamentarnih.

Birači su pokazali da  žele tebe.

Berislav Bilandžić

 

 

 

 

 

Komentari

komentara