Kako jedan član može preokrenuti cijelu stranku i od čiste Hrvatske stranke stvoriti anti-hrvatsku partiju. Beljak je `uspio´ to napraviti. Pogledajmo što o tome kaže Branko Hrg.

“Ne mogu reći da me iznenadio zaokret vodstva HSS-a prema liberalizmu, toga sam bio svjestan odmah po izboru novog vodstva s Beljakom na čelu i zbog toga sam napustio HSS, ” piše Hrg

Branko Hrg, bivši predsjednik Hrvatske seljačke stranke (HSS) i gradonačelnik Grada Križevaca, osvrnuo se na svom Facebook profilu na izjavu sadašnjeg predsjednika HSS-a Kreše Beljaka u kojoj se distancira od onoga što je za tu stranku bilo prepoznatljivo.

Objavu prenosimo u cijelosti:

„VJERA U BOGA I SELJAČKA SLOGA!”, tradicionalni je slogan HSS-a koji u sebi sadržava temeljne vrijednosti na kojima počiva najstarija hrvatska stranka. Ili bolje reći, na kojima je počivala!

Ne mogu reći da me iznenadio zaokret vodstva HSS-a prema liberalizmu, toga sam bio svjestan odmah po izboru novog vodstva s Beljakom na čelu i zbog toga sam napustio HSS.

Ne vjerujem da je demokršćanstvo nestalo iz HSS-a, pozivam sve HSS-ovke i HSS-ovce koji zagovaraju demokršćansku političku platformu da mi se priključe na toj političkoj platformi u Hrvatskoj demokršćanskoj stranci!”, piše Hrg na svome profilu.

Izvor: dnevno.hr

Komentari

komentara