Čelo čete izdajnika je Vesna Pusić koja kroz cijelu svoju političku karijeru mrzi Hrvatsku. Ona je neopravdano postala dijelom vrha hrvatske politike jer izdajnik je od vremena kada je Hrvatsku optužila za agresiju na BIH. Izdajnik je i otkako je izjednačila Miloševića i Tuđmana ljubeći se tri puta sa četnicima u obraz. Izdajnik je i kada je među prvima počela progovarati o povlačenju tužbe protiv Srbije”.

Na listu hrvatskih izdajica su svi oni koji su na bilo koji način pokušali sabotirati tužbu protiv Srbije = Ivo Josipović, Zoran Milanović

“Mesić je kapitalac“jer se svojedobno očitovao za povlačenje tužbe protiv Srbije tvrdeći da Crna Gora nikada nije ratovala s Hrvatskom.

“Izvadili su oči kipu Majke Božje. Dubrovčani najbolje znaju što su prošli”, Nadalje, Dejan Jović i Saša Perković. “To su kapitalci iz  Josipovićevog tima

U  Srbima još uvijek živi pritajeno četništvo.“Aleksandar Vučić u Kninu je zagovarao Veliku Srbiju, Tomislav Nikolić zvani Grobar četnički je vojvoda i strahota od čovjeka. Sudjelovao je sa svojim dragovoljcima u ratu u Slavoniji i prema izjavama Jovice Stanišića: “Tomo Nikolić je lično ubio 10 do 15 baba u hrvatskom selu Antin”.

Pupovac je elementarna nepogoda.

Komentari

komentara