Mene mrze čim kažem hvaljen Isus i Marija. I taj takozvani ‘obrazovni odgoj’, to je najveći skandal. Preuzeli su medije. U Hrvatskoj je 95% medija u rukama Soroša i razne antife…, tvrdi Pavuna

Znanstvenik Davor Pavuna, gostovao je u emisiji Pozitivno na HRT-u i u svom prepoznatljivom stilu prokomentirao situaciju u Hrvatskoj.

Na pitanje koliko je za njega važna obitelj, Pavuna je imao što reći.

“Ovi takozvani kvazi liberali, antifa zumboloidi i ostali humanoidi koji ne razumiju pa kažu oni su humanoidi. Oni imaju formu čovjeka, ali su izgubili dušu, ili je čak ni nemaju, ti humanoidi koji misle da su nastali od majmuna i u tom se identificiraju, ne razumiju ljepotu dubine ljubavi Isusa Krista i vjere. I onda u svojoj agresivnosti i mržnji i svojoj shizofreniji, koju sam ja živio isto kao mlad, jer su i mene u to vrijeme pokušali drogirati, ubaciti u seksualnu revoluciju i ne znam ni ja koje sve anomalije. Onda ih sve smeta izvan i civilizacija stalno ide izvan. I naravno, tu obitelj smeta. Vidite, to je ista situacija kao rak. Što je rak? Rak u najjednostavnijem obliku, u organizmu su upravo one stanice koje su izgubile onu optimalnu hidraciju i kisik i one postaju drugačije stanice koje nagrizaju organizam da bi ga pojeli. A zdrav organizam čuva stanice”, rekao je Pavuna.

Dodao je da je obitelj stanica društva.

“Moji prijatelj koji su bili članovi komunističke partije, nevjernici i fizičari, čije su obitelji totalno raspale do te mjere da briljantna kćer radi umjetno osjemenjivanje. Kupi si sjeme, oplodi se ne jednom i cijela obitelj nakon toga, uključujući mog prijatelja koji je sjajan i tako dalje, moraju se brinuti oko kćerke koja je upala u najgori egocentrizam. Ona je sama majka suverena svojoj djeci i oplođuje se da ima najbolju djecu i kupi najbolju spermu. I što se događa nakon toga? Moj prijatelj je i djed i otac i tutor i svi moraju trčkarati oko nje, cijela obitelj se mora na tu egocentričnu curu centrirati”.

Komentirao je Istru i kako on vidi njihov odnos prema komunizmu i Katoličkoj crkvi.

“To nam se sve događa u Puli i Istri gdje su svi jako liberalni, i rekao sam našem biskupu Draženu Kutleši da mi tamo imamo fantastičan izazov. Ja sam relativno često držao predavanja u Puli. Oni su mislili da su popovi crna mafija jer su odgojeni u titoizmu Moše Pijade. Opijum za narod to je vjera i njih treba sve pobiti. Oni bi nas danas ubijali da smiju i da mogu. Mene mrze čim kažem hvaljen Isus i Marija. I tu mržnju osjetite eksplicitno”.

Za globalizaciju je rekao da dolazi od antikrista kako bi napadao obitelj i tu po njemu nema nikakve diskusije.

“I taj takozvani ‘obrazovni odgoj’, to je najveći skandal. Ovo takozvano obrazovanje, ovaj kurikulum, naravno krivih ljudi, ide također na to da se razbije obitelj. A obitelj se razbija, a ja znam jer sam to proživio, od rokenrola pa nadalje do droge, i na vlastitoj djeci diljem svijeta, ide se na alijenaciju čovjeka i njegovo uništenje”, rekao je znanstvenik.

O medijima u Hrvatskoj nema dobro mišljenje.

“Preuzeli su medije. U Hrvatskoj je 95% medija u rukama Soroša i razne antife, ali imaju problem da imaju intelektualca poput mene, hvaljen Isus i Marija, koji znaju puno više od njih. Zato mene narod prima kao nadhrvata, jer znam dramatično više od ovih kvaziintelektualaca, jer ja nisam intelektualac. Iluzija antifa i takozvanih hrvatskih intelektualaca je da misle da je intelekt najviši dio čovjeka, a nije. Najviši dio čovjeka je vjera”.

Rekao je da gdje je Hrvat, tu je Hrvatska, točnije Planetarna Hrvatska.

“Gledajte, svi imamo telefončeke. Danas više ljudi gleda Internet nego televiziju. Taj trend je neizbježan, ja to vidim po svojoj djeci. Vi danas i u Zagrebu telefončekom plaćate sve račune i parking. A s njim ste povezani, kao i ja, od Kine do Australije, Amerike, svi smo povezani, i možete na hrvatskom raditi poslovodstvo. Zamislite vi tu komparativnu prednost, pa to imaju jedino Izraelci”.

Dodao je da, budući da se ovdje nije dogodila lustracija, on svima oprašta, ali moramo pročistiti društvo kao što su sve druge zemlje to napravile.

“EU traži da svaki Hrvat ima pravo glasa, što je normalno. Svaki telefonček, svaki identificirani Hrvat koji ima domovnicu bez obzira što je u Novom Zelandu ili Njemačkoj ima pravo glasovanja. Nakon toga imate barem pet milijuna Hrvata i komunjare više neće nikad doći na vlast i više neće biti Trg maršala Tita nego će biti Kazališni trg. Jer kada se otvore Udbini dosjei u Beogradu, Moskvi i na razini EU, kada se vidi što se tu sve zapravo događalo, jer to je nezamisliva količina zločina, neće moći biti bonificirani bivši članovi partije na vlasti“, rekao je Pavuna na HRT-u.

Izvor: direktno.hr

Komentari

komentara