Organizatori Carnival partya koji se u subotu održava u primoštenskoj diskoteci Aurora zvali su na tu zabavu saborskog zastupnika Ivana Pernara, a onda se silno razočarali kad im je za svoj dolazak tražio 800 kuna na račun ili u kešu.

“Mislili smo da bi bio štos pozvati Pernara na naš party u subotu, ali on nam je rekao da je taj dan gost splitskog karnevala na kojem će dobiti ključeve grada i ‘oženiti se’ s Avom Karabatić. Ponudili smo mu da plaćamo ulaznicu te da može povesti i Avu, odnosno bilo koga drugoga, a kada je kazao da nema prijevoz ni mjesto za prenoćiti, ponudili smo da ćemo i to riješiti. Cijela prepiska išla je SMS porukama jer se nije javljao na telefon” ispričali su nam organizatori subotnjeg partya u Aurori, ekipa šibenske produkcijske kuće Decoded Records.

Nastavak komunikacije SMS porukama s broja preko kojeg i novinari redovno komuniciraju s Pernarom, uslijedio je nešto kasnije kada je zastupnik tražio za dolazak minimalno 800 kuna.

“Izreklamirat ću vas, a novac možete uplatiti na račun ili ga predati na ruke, preko kuma jednog od organizatora koji će biti u subotu u Splitu, napisao nam je, a mi smo mu na to poručili da smo razočarani jer je isti kao svi drugi političari te da naš glas više nema. On nam je na to odgovorio ‘svako dobro’ i uputio smajlić” kažu u Decoded Recordsu.

Pokušali smo Pernara dobiti na broj telefona preko kojeg su ga kontaktirali organizatori partya u Aurori, ali nije nam se javljao.

Inače, u Aurori u subotu nastupa desetak glazbenika među kojima DJ Mladen Tomić, pionir dalmatinske techno scene Pero FullHouse, Edy C iz Decoded Recordsa i drugi.

Izvor: ŠibenikIn

KRUGOVAL DOMOVINA

 

 

 

 

Komentari

komentara