UDRUGA „ŽENE U DOMOVINSKOM RATU- ZADAR“,
dr. Franje Tuđmana 15 23 000 Zadar
mob: 091 49000 11
uzudrzd@gmail.com
medijima svima
POTPORA DR.ZLATKU HASANBEGOVIĆU
GORI OD ONIH KOJI GA NAPADAJU SAMO SU ONI KOJI GA NE BRANE
Dana 22.listopada(subota) 2016. godine s početkom u 11,00 sati na Trgu Josipa Bana Jelačića, u Zagrebu, UDRUGA ŽENE U DOMOVINSKOM RATU –ZADAR, održati će prosvjedni skup , kao izraz nezadovoljstva protiv odluke o smjeni ministra dr. Zlatka Hasanbegovića.
Danima doktora Zlatka Hasanbegovića napadaju sve vrste šišmiša i vrana, spotiču mu noge oni koji su došli na vlast zahvaljujući njemu i takvima kao što je on, njegove stranačke kolege pognute glave mrmljaju među sobom i miču se od njega kao da je on problem, a ne upravo suprotno .Zamislite samo da su tako naši branitelji ostavljali svoje ljude po bojištima, ranjene i napadnute.
Služi li vam na čast, izabrani zastupnici svoga naroda, zvati se uopće članovima HDZ-a? Mislite da ste izvukli svoje guzice svojom šutnjom, niste, samo ste izvukli svoje plaće i blagomilni pogled svog stranačkog šefa, koji više voli i cijeni one koji sudjeluju u ponižavanju i pljuvanju svog naroda, nego one koji su stavili svom narodu na raspolaganje svoje poštenje, znanje, svoju odanost i ono što je najvažnije, bezuvjetnu ljubav.
Izgubili ste obraz i ono što je još vrjednije, našu pažnju i poštovanje, a niste dobili zauzvrat ništa. Vidite, Judini sinovi, Isusa su pljuvali, tukli i razapeli, a on je ipak ostao Bog, tako ćemo i mi ostati Hrvatski narod i tako će i dr. Zlatko Hasanbegović ostati još bolji i veći Hrvatski muž. Hrvatski narod pamti i nagrađuje svoje istinske sinove, za razliku od Hrvatske koja uvijek više voli one koji je izdaju, ruše, pale i prodaju.
Gori od onih koji ga napadaju samo su oni koji ga nisu branili!!!
Pozivamo vas da svojom nazočnošću prenesete naš glas putem svojih glasila,
S poštovanjem, Članice udruge

Komentari

komentara