Protokoli nisu neko lagano štivo već izvanredno osmišljena strategija kako će i na koji način protokolska elita osvojiti sve države svijeta i nametnuti im ne samo gospodarsku, političku, bankarsku i trgovinsku ovisnost, nego i zavladati ‘dušama’ porobljenih naroda.

Bilderberg nije samo jedna od dinastija koja provodi planove iz Protokola, ona je vrlo strukturirano umrežena organizacija, nevidljiva svjetska vlada, s ostalim elitističkim organizacijama i klubovima – govori pisac Mladen Lojkić o ‘Protokolima sionskih mudraca’. Povjesničar Josip Jurčević zaključuje  kako porijeklo objave pod nazivom ‘Protokoli sionskih mudraca’ nije toliko važno koliko činjenica da se zlokobni planovi iz tih zapisa u potpunosti ostvaruju.

abc

Budući da spomenuti spisi datiraju iz vremena pred kraj 18. stoljeća, a postavke iz njihova sadržaja, i dalje se uspješno realiziraju diljem svijeta, valja postaviti pitanje tko su dirigenti te globalne preobrazbe čovječanstva.

Mnogi svjetski priznati povjesničari, pisci, novinari i političari dijele mišljenje kako mehanizme iz ‘Protokola’ već posljednjih 100 godina pokreće grupa utjecajnih ljudi, većinom političara i poslovnih ljudi, čije je postojanje i djelovanje tajno, a užoj javnosti poznati su pod imenom grupa Bilderberg.

Članovi grupe Bilderberg okupljaju se jedanput godišnje na konferenciji kojoj se nemoguće približiti bez ekskluzivnog poziva. Grupa kojoj pripadaju svjetski vodeći ljudi, članovi Britanske kraljevske obitelji, vodeći ljudi IMF-a, Centralne banke Amerike te Centralne banke Europe, vodećih naftnih kompanija u posljednjih se nekoliko godina, uglavnom zbog razvoja interneta i elektroničkih medija, ne uspijeva prekrivati velom tajne.

Jedan od najboljih poznavalaca grupe Bilderberg je novinar Daniel Estulin, autor knjiga ‘Istinita priča o grupi Bilderberg’ i ‘Gospodari iz Sjene’

„Kroz Bilderberg sastanke prošli su mnogi svjetski lideri, političari i biznismeni svih razina i taj popis je uistinu dugačak, kao što je prilično dug i popis ekonomskih recesija, ratova i ostalih krucijalnih događaja koji su dogovoreni i potom ostvareni u toj tajnoj svjetskoj kuhinji“.

  1. Lojkić: Samo da podsjetim, elitistički ustroj judeomasonstva prema zamisli Johna Ruskina o tri svjetska staleža počeo je još 1891. godine, dakle prije održavanja Prvog cionističkog kongresa, osnivanjem Rhodesovog društva u Londonu. Društvo su, osim najbogatijeg čovjeka toga vremena Cecila Rhodesa osnovali još William Thomas Stead, poznati spiritist i vodeći svjetski novinar i Reginald Baliot Brett, kasnije poznatiji kao Lord Esher, prijatelj i ljubavnik kraljice Viktorije. Njih trojca uz dva magnata iz sjene, obitelji Rothschild i Astor započeli su „pljačkaški pohod“ osvajanja „fizike i metafizike“ kolonijalnih naroda Britanskog Imperija. Iz britanskih kolonija novačili su ljude za srednji stalež, dovodili ih na školovanje u London te ih nakon završene naobrazbe i „ispiranja mozga“ slali nazad u svoje države. Nakon Rhodesove smrti osnovana je Milnerova grupa 1902., zatim Okrugli stol (britanski „trust mozgova“)1909., Okrugli stol u svim Britanskim dominionima 1915., RIIA 1920., njena sestrinska organizacija u SAD-u CFR 1921., već rečeni Bilderberg 1954., Trilateralna komisija koju 1973. godine osniva štićenik i pouzdanik D. Rockefellera, poljski Židov Zbigniew Brzezinsky, Komitet 300, kao i niz drugih klubova i fondacija.

Ne treba posebice ni naglašavati da se na skrovitim sastancima tih „protokolnih“ elitističkih organizacija donose odluke o svim segmentima svjetske politike, cijenama strateških proizvoda, stvaranja i zaustavljanja ekonomskih kriza, ratovima i sukobima jer rat je za njih „najprofitabilnija tvrtka“, financijskim burzovnim manipulacijama, uništenju međunarodne konkurencije van interesnog kruga, izborima predsjednika država i vlada u većini zemalja svijeta, predsjednika ustavnih sudova, čelnika Nato saveza, UN-a, itd.

Ta dominantna kultura smrti samo opravdava tvrdnju o ubrzanom hodu k jedinstvenoj svjetskoj vladi (strahovladi) pod vodstvom odabranih iz “đavolje objave” Protokola sionskih mudraca.

J.Jurčević: najprije treba reći banalnu i nedvojbenu istinu: Protokoli su povijesna činjenica samim time što postoje već više od sto godina i usprkos dvojbama tko ih je, gdje i kada napisao.

Ako to prepoznamo, lako ćemo slijediti trag konca i novca koji vodi do upravljačkog lonca te ćemo tek potom imati mogućnost postupno preuzimati upravljanje s hrvatskim koncima, novcima i loncima.

Upravo zbog današnjih tehnoloških prednosti, svi raniji i nedavni totalitarizmi – koje simboliziraju Hitler, Mao, Staljin,Pol Pot, Tito, i sl. – dječja su igra prema stvarnim mogućnostima i opasnostima globalizma. Ili, drugačije predočeno, relativno nedavna znanstvena fantastika „Životinjske farme“ i „Vrlog novog svijeta“ su dječja skica prema sadašnjoj stvarnosti globalizma.

Jedine oaze nezahvaćenosti globalizmom za sada jesu nepristupačni mikro dijelovi svijeta, poput džungli u Novoj Gvineji gdje se još živi na tehnološkoj i civilizacijskoj razini doslovnog kamenog doba. No i ta područja su već pod opservacijom skupih antropoloških i medijskih istraživanja, jer bit totalitarizma jest u svobuhvatnosti.

Zašto uopće nije važno tko je stvarni autor Protokola sionskih mudraca? Zato što je vrlo dobro poznato tko je program iz Protokola konkretizirao i realizirao. Koncept programa  globalizacije osmišljen je na sveučilištu u Oxfordu krajem 19. stoljeća. Bilo je to vrijeme kada su se židovska braća ukorporirala u anglosaksonsko masonstvo i imala prevladavajući utjecaj u britanskim masonskim ložama. Engleska Velika loža postala je i tvorno matica loža cijelog svijeta. Judeomasonstvo Britanskog Imperija osmislilo je realizaciju manifesta iz Protokola- programa stvaranja Novog svjetskog poretka u kojem će protokolske elite upravljati cijelim svijetom prema uzoru na Platonovu Državu, u kojoj Platon zagovara svoju utopističku totalitarnu tvorevinu koja se sastoji od tri staleža: od vladara države-mudrih i obrazovnih ljudi, vojnika-čuvara države te od robova.


Autor: Mladen Prenc/Krugoval Domovina

Komentari

komentara