Ured za pastoral mladih zadarske nadbiskupije obavijestio je kako će se u Zadru od 13. do 16. listopada održati volonterska akcija pod nazivom ”72 sata bez kompromisa” u kojoj mogu sudjelovati svi stariji od 16 godina.

Kako je Zadar ove godine prvi put sudionik ove akcije, želja nam je potaknuti mlade na sudjelovanje. Prijavnicu možete pronaći na web stranici ”72 sata”, ili preko facebook stranice”Ured za pastoral mladih zadarske nadbiskupije”.

Bit akcije je u tome da sudionici ne biraju sami mjesto volontiranja, već ih se smjesti u grupe prema njihovim kvalitetama (one se opisuju u prijavnici).

Napišite: znate li svirati ili pjevati, jeste li kreativna osoba, volite li možda više neki fizički posao? Za svakoga će se naći ponešto!

Isto tako, pošto su 13. i 14. radni dani, možete nam se priključiti nakon posla, nastave ili predavanja, ili se pak priključiti za vikend. Prijave traju do 9. listopada ove godine.

Ako vas zanima više, želite saznati još neke informacije, slobodno nam se obratite s pitanjima u subotu, 1. listopada od 10 sati na Narodnom trgu gdje će biti predstavljena ovu akciju našim sugrađanima.

Nadamo se kako ćete se odazvati ovom pozivu i pomoći onima kojima je pomoć napotrebnija!

Izvor:Laudato.Hr

Komentari

komentara