Bez imalo grižnje savjesti, bez imalo obzira prema pravosuđu, bez obzira na to što imamo `kao´demokraciju, netko može raditi što hoće, zabranjivati nama Hrvatima pjevače, ploče i pozdrave a nametati nam ćirilicu i četničke spomenike, partizanske dermeke, .. čak i svoje „narodnjake“ se može plašiti, izvršavati atentate na njih, ..

Došli smo do fotografija teške prometne nesreće u kojoj je nastradao glavni kritičar Milorada Pupovca, njegovog rasipništva i ucjenjivanja hrvatske države, NENAD VLAHOVIĆ. Predsjednik Srpske pravedne stranke bio je sudionik teške prometne nesreće na cesti Bjelovar – Garešnica, tijekom povratka s posla.

Veliki kamion zbog neprilagođene brzine potpuno je presjekao suprotni kolnički trak i tako presjekao put Nenadu Vlahović. Iako je Vlahović pokušao izbjeći sudar, vozilo s suprotne
strane nije mu to dopustilo i zabilo je dvije poluge zadnjeg dijela par centimetra od glave Vlahovića, te je pukim slučajem izbjegnuta još veća tragedija po Vlahovića.
Nije mi jasno ponašanje vozača kamiona koji prvo nije uspio iskontrolirati vozilo dok sam pokušavao izbjeći sudar, a nakon sudara nije niti prišao mome vozilu, a kamoli pomogao da se izvučem iz njega. Srećom, hitna pomoć je bila brza i pomogli su mi u kratkom roku.“
Zanimljivo da vozača kamiona nije nimalo zanimala moja zdravstvena situacija – rekao nam je Nenad Vlahović još jako potresen ovim događajem.
Zbog vrlo čudnih detalja ovog sudara, a poglavito jer je vozač kamiona pedesetgodišnjak a ne početnik, prijatelji i susjedi Nenada Vlahovića sumnjaju u ovu prometnu nesreću i sam događaj koji vide kao pokušaj atentata na Vlahovića.
Obitelj je još uvijek u šoku i ne želi davati nikakve informacije, osim da je stanje Nenada Vlahovića stabilno.
Izvor: HOP

Komentari

komentara