Po nekima je u Hrvatskoj utjecajniji Predsjednik Srbije Vučić nego naša Predsjednica i naš Premijer, jer ako slušamo vijesti na lokalnim radio-stanicama onda tako ispada, a nekada i na HTV-ju. I stalno se čuje samo SDP, HNS & Com. Što oni misle, koga oni optužuju, tko  je po njihovom mišljenju kriv, koga treba smijeniti, tko zaslužuje biti netko i nešto,.. i dok nije tako, napadaju se svi Hrvati.

Tjedan dana se ne čuje za našu Predsjednici, dan-dva za našeg Premijera, (osim ako ih kritizira CK SKJ/SPD!) a ako se i čuje, vijest pročita spiker, jako rijetko se može čuti njihov glas.

Ali Srpski Premijer, uskoro i Predsjednik Vučić, njega osobno se čuje svaki dan. I svaki dan on osobno se obraća Hrvatskom narodu optužujući ga za ovo ili ono, za Ustašizaciju a nikoga da mu se suprotstavi da Srbija rehabilitira četnike koji su usput budi navedeno još uvijek u Srbiji na vlasti a htjeli bi se vratiti na silu i u Hrvatsku.

Dnevno nam puštaju Vučića, seru po Predsjednici, omalovažavaju Hrvate, svađaju Hrvate i Muslimane (a što misle o Muslimanima, dokazali su u Srebrenici a htjeli su još i u Bihaću!), smjenjuju sve naše Hrvatske kandidate za ministre kao i same ministre.

Dnevno nam puštaju Vučića (onom koji je plagirao sve konobare u cijelom svijetu bez da je to objavio) – neka se Đikić o tom pitanju pozabavi, da ne bi tražio od svih nas Hrvata da prihvatimo jedino Vučića za svog Vožda umjesto da vjerujemo našim političarima !!

Čak i dolaze iz Srbije „imenovati“ ratne zločince `herojima´ kao što su to pokušali napraviti u Varaždinu. A Vučić će izjaviti da se Hrvatska fašizira.

Ti Srbijanci prozivaju našu Predsjednicu da radi samo za one koji su birali HDZ. E, pa „braćo-(ubojice)“, nije baš tako. Vesna Pusić je radila jedino za Srbijance, njen brat radi jedino za Srbijance, Pupovac radi protiv Hrvatske, Teršelička, Stanimirović, Grbin, .. .. to isto rade svi komunisti, a naša Hrvatska Predsjednica je izabrana od Hrvatskih građana i za Hrvatsku radi. A to što vi imate osjećaj da time ne radi u korist Srbijanaca i velike Srbije, to je vaš problem i pitamo se odakle vam pravo da vi išta odlučujte u Hrvatskoj. Od kuda vama pravo da smjenjujete sve Hrvatske ministre pa onda na kraju i prošlu Hrvatsku Vladu što i sada želite.

Da pozatvarate sve Hrvatske generale, da otjerate svu mladost iz Hrvatske, da uništite cijelu Hrvatsku privredu, i da napravite Veliku Srbiju od nekadašnje Yuge + Albaniju?

Upravo vi ste doveli Hrvatsku u takvo stanje kakvom se danas nalazi a naša Predsjednica i naša Vlada se trudi spasiti to čim prije.

Došlo jer vrijeme da se svi Srbijanci ugledaju u Đikića i da demonstrativno napuste Hrvatsku. Prije nego što počnemo s lustracijom.

KRUGOVAL DOMOVINA

Komentari

komentara