Znamo da je komunizam mijenjao povijest gdje god mu istina nije odgovarala. Nekada prije, kad se domogao `vlasti` na neregularnim izborima (stariji ljudi se sječaju kad su titovci postavili dvije kutije kad se glasovalo nas način da se ubaci za svaku stranku u određenu kutiju pa su partizani vidjeli i pamtili tko nije glasovao za komunjare te ga kasnije ili prebili [ćak i pojedince ubili] ili mu razbili stakla na kući, .. ) pa sve do dana današnjega.

Mijenjali su oni cijele ere iz povijesti, pogotovo kad se radilo o Hrvatskoj povijesti i istini. Tako su oni izmjenili ćak i povijest partizana pa su promjenili istinu da su srbi bili glavni `anti-fašisti`, a oni u biti glavni i gori fašisti od nijemaca proglasivši prvi i jedini srbiju ˛Judenfrei`- tvorevinom već 1942.god. i poubijajući cijela sela Hrvata za vrijme 2.svj.rata a poslije su izvršili genocid nad Hrvatima ubivši preko 10% Hrvatskog stanovništva pa onda sve te svoje zločine pripisala nama i još i dan-danas se hvataju za tu veliku povijesnu laž optužujući nas za sve to – a mi šutimo li šutimo!

A danas, poslije drugih izbora u kojem je tobože komunisička partija doživjela brodolom mi, Hrvati dajemo `samoupravnom socijalizmu` priliku da svi zajedno vladamo našom Hrvatskom.

Tako će bez obira koga je Hrvatski narod izabrao i sa koliko glasova, svi će se mijenjati na mjestu predsjednika Sabora, isto tako će netko zauzeti mjesta ministarstava bez obzira koga je Hrvatski narod izabrao večinom glasova, bitno je da Pupovac i Pusićka tu kao `vrhoni vođe` i jedini dati da odlučuju tko će biti Ustavni sudci, tko će koja poduzeća nadgledati i kojeg srbina će se imenovati za direktore, koja mjesta sa „večinskim srpskim“ stanovništvom će se izgrađivati i sa EU-fondovima i sa proračunskim novcem (dok za večinski Hrvatska mjesta neće nikada biti dovoljno sredstva), te koji će `umjetnici` i koja društva dobivati milijunska sredstva te će se i za to trebati maknuti oni Hvatski sposobni ministri koje su Hrvati večinom glasova izabrali.

Dok se jedan dr.Hasanbegović treba bojati da li će ga netko pustiti u Sabor i na mjesto ministra tada jedan Pupovac unatoć mnogim aferama vlada Hrvatskom već peko 25.god.

Dok se jedan Hrvatski Predsjednik jedne Hrvatske stranke zbog poznastva svoje supruge sa jednim sumnjivim poduzetnikom miće sa krivičnom prijavom tada jedan drugi muž, ministar koji se sumnjići za pogodovanje svojoj supruzi niti neće stati pred sud.

Isto tako i dr. Bruna Eshi se već napada, a sjetimo se kako su se prije micali Hrvati, zbog `lažnih` adresa, zbog ovoga ili onoga, a sve su to sitnice a drugi, komunisti još drže večinu po `partijskim sudovima` koji donose još uvijek presude po patijskom ključu logike.

 

I za to se mi Hvati moramo pitati da li je pravedno da nas se vraća u komunistički sistem `samoupravnog socijalizma` kad se biralo u `delegatskom sistemu` od 19 članova, svih 19 članova i bez obzia što ili koga je narod birao, CK SKJ je odedio tko će vladati.

Mi se nismo maknuli ni milimetar (a ako i jesmo, komunisti tj. UDB-aši nas uvijek uspješno vračaju natrag) iz komunizma i možemo se ubrajati u sve manje komunistički vođene države svijeta, i najgoe je to što su to komunisti još uvijek srbo-četnici, koji ni ne kriju s duge strane granice agresorske namjere na našu Hrvatsku.

Da li će se sve ponavljati? Bleiburg, Jasenovac, Stara Gradiška, Goli otok, suđenje Alojziju Stepincu, .. ..? Jer optužbe postoje za Hrvatske Branitelje, Hrvatskim Baniteljima se i sudi u den Haagu, demonstrira se protiv rimo-katoličke crkve na Filozofskom, željelo nam se zabraniti dati počast našim poginulima u Vukovaru, htjelo nam se nametnuti da je OLUJA zločinaćka a njihovo klanje i protjerivanje Hrvata `zločin prema srbima !!!!`, ..  ..  i sada se i dalje šuti dok srbi ne dođu potpuno u posjed vlasti pa da nas vate natrag u neku ili Veliku Srbiju ili Jugu, ili neku drugu regiju.

Kao mnogo puta u povijesti.

Pa sada šutimo i dalje, i vratimo se u `kružno vladanje` Hrvatskom, dok MOST ne stvori uvjete da se `sigurno vratimo na Titov put, sa koga oni nisu ni skenuli`!

 

Komentari

komentara