Što je Tito odgovorio 1959. godine na Brijunima Ivanu Meštroviću, kada mu je ovaj postavio pitanje u svezi s masovnim pokoljima Hrvata u proljeće i ljeto 1945. godine. Titin odgovor je glasio: „To se nikako nije moglo izbjeći. Trebalo je pustiti da se Srbi izdovolje“. Srpski veleposlanik u Washingtonu rekao je Bogdanu Radici za vrijeme Drugoga svjetskog rata, da poslije rata treba pobiti barem milijun Hrvata, da bi se uspostavila „biološka ravnoteža sa srpskim žrtvama“ (Hrvatski list, 17. 2. 2011. i 14. 4. 2011., str. 48.-49.).

 

Kad danas analiziramo povijest hrvatskog naroda u proteklih stotinjak godina, vidimo da su Hrvati kao nacija bili totalno obespravljeni, proganjani, pojedinačno i masovno likvidirani, a Hrvatska sistematski pljačkana. Uz sve to, velikosrpsko-komunističkom propagandom Hrvati su svijetu prikazani kao zločinački i genocidan narod iako su se Hrvati kroz cijelo povijesno razdoblje bili prisiljeni da se brane. Tek nakon Domovinskog rata i oslobodilačke operacije Oluje 1995. godine Hrvatska se konačno oslobodila i priključila civiliziranoj Europi. Tako je hrvatski narod konačno pobjegli iz kandži velikosrpskog terora,  pa danas kao članica demokratske Europe imamo pravo pitati „dokle tako“.
 
Dokle će nas djeca, unuci i ideolozi komunizma proganjati i unazađivati hrvatsko gospodarstvo? Danas vidimo da je „svastika“ na poljudu sastavni dio dugogodišnje antihrvatske politike u kojoj učestvuju hrvatski petokolonaši među kojima su vodeći oni koji imaju debelog razloga da prikrivaju zločine i zvjerstva koja je taj režim činio nad hrvatskim narodom. Pritom pokušavaju  prikriti zločine komunizma, a sebe nazivaju socijaldemokratima, antifašistima, ali nigdje se ne vidi njihov domoljubni odnos u zaštiti hrvatskih nacionalnih interesa. Evo vidimo da je na površinu isplivala istina i o Hudoj Jami gdje su ostali tragovi  neopisivim zločinima kojih se ni Hitler ne bi stidio. Te zločine su pokušali prikriti izgradnjom jedanaest raznih pregrada ulaska u taj rudnik. Tu je na zvjerski način stradalo 3000 žrtava od kojoj je većina živa natjerana u rudnik gdje su zazidani da u najstrašnijim mukama umiru. A tko su ti zločinci koje je trebalo zvjerski likvidirati vidi se i preko gomilu pletenica mladih djevojaka. To je slika morala tih zvjerova, kako jednom reče Milovan Đilas za svoje protivnike.
 
Jedan od vodećih protuhrvatskih jugokomunističkih ideologa Ivo Josipović, bivši predsjednik Republike Hrvatske, svoj je mandat iskoristio za razbijanje nacionalnih temelja samostalne Hrvatske stvorene u Domovinskom ratu. Imamo ga pravo pitati kao ideološkog predvodnika te antihrvatske ideologije, da navede ijednu činjenicu koju je kao predsjednik RH učinio u korist samostalne Hrvatske i hrvatskog naroda. Da je Ivo Josipović kao predsjednik Republike Hrvatske, vodio antihrvatsku politiku to je vidljivo iz presude Hrvatskoga nacionalnog etičkog sudišta (HNES) navedenih u 28 točaka. Posebno valja naglasiti Josipovićevu izjavom u Izraelu, u Knessetu, da u Hrvatskoj još uvijek gmiže ustaška guja. Po njemu su svi domoljubi ustaše, pa je logično da FIFA koristi takve izjave protiv  Josipa Šimunića i Hrvatskoga nogometnog saveza, kao i cjelokupne domoljubne Hrvatske. Po toj protuhrvatskoj politici i Marko Perković Thompson jedan je od vodećih „ustaša“ koji svojim domoljubnim pjesmama širi ustaštvo. Zbog toga mu je zabranjeno da u nekim dijelovima Hrvatske održava svoje koncerte.
 
Stipe Mesić na popisu je HNES-a za veleizdaju s deset navedenih točaka. Što ih je manje po broju ne znači da su njegova nedjela manje štetna za Hrvatsku i hrvatski narod. Jedan iz te protuhrvatske elite je Zoran Milanović, koji jednom u zaletu svog govora reče da i on voli Hrvatsku. Da je još živ Mladen Delić rekao bi: „Je li to moguće ljudi moji“?
 
U sklopu te protuhrvatske velikosrpsko-komunističke politike optuživanja hrvatskog naroda, zaštite i prikrivanja zločina režima čiji su ideološki slijednici, na Poljudu se ukazala i „svastika“.Do sada nismo mogli čuti ni vidjeti da ijedan od te antihrvatske koalicije ikad išta korisno napravio za dobrobit samostalne Hrvatske. Njihova su remek djela poznata u programu detuđmanizacije Hrvatske, a na prvom mjestu je optuživanje hrvatskih branitelji i ostalih domoljuba. Svoju ideologiju posebno su isticali svaku godina 27. srpnja, na dan četničkih ustanaka protiv hrvatskog naroda i uvećavanje broja žrtava Jasenovca, a istovremeno ukidanjem pokroviteljstva nad žrtvama Bleiburga i križnih putova i skrivanje zvjerstava Hude Jame.

 

Desno krilo Torcide/ZDS

KRVOLOK UNATOČ IŠIJASU LOČE VISKI

 

Komentari

komentara